Mijlpalen bereikt? Feestje!

 

Juditha1.

Vorig jaar was het zo ver; mijn twintigjarig jubileum als zelfstandig consultant en trainer gedrag & verandering. Maar nu is het moment om dat te vieren en daarvoor heb ik meer redenen. Deze uitdagende tijd vol grote veranderingen heeft ook zijn weerslag op mijn leven. Plannen borrelden op en ik besloot ze één voor één uit te voeren. Het eerste resultaat zie je voor je op je scherm: een nieuwe website! Hier houd ik vanaf nu een blog bij over veranderen, creativiteit, leiderschap en het beste in jezelf naar boven halen. Juist in deze onzekere tijden, vind je veel mogelijkheden om dingen anders aan te pakken. En juist daarmee help ik mensen en organisaties al jaren. In mijn workshops en trainingen gebruik ik vooral beeld- en bewegingstaal. Die geven je een heel andere perceptie op situaties die zo vanzelfsprekend lijken. En deze perceptie is de sleutel naar verandering. Voor jezelf en voor de organisatie waaraan je verbonden bent. Nieuwsgierig? Stuur me een berichtje of bel en ik vertel wat ik voor je kan betekenen. In mijn volgende blog vertel ik je meer over die andere plannen.

Reacties

'Hallo Juditha, Gefeliciteerd met je jubileum en bedankt voor je inzichten. Ik blijf je volgen. Gerthe'
-- Gerthe

Juditha Melssen MSc
Training Advies Coaching Lezingen
Het Hoogeland Museumlaan 2, 3581HK Utrecht
T +31-302871441 M +31-647126180
e-mail: info@judithamelssen.nl

Algemene leveringsvoorwaarden
en klachtenbehandeling