Mijlpalen bereikt? Feestje!

 

Juditha1.

Vorig jaar was het zo ver; mijn twintigjarig jubileum als zelfstandig consultant en trainer gedrag & verandering. Maar nu is het moment om dat te vieren en daarvoor heb ik meer redenen. Deze uitdagende tijd vol grote veranderingen heeft ook zijn weerslag op mijn leven. Plannen borrelden op en ik besloot ze één voor één uit te voeren. Het eerste resultaat zie je voor je op je scherm: een nieuwe website! Hier houd ik vanaf nu een blog bij over veranderen, creativiteit, leiderschap en het beste in jezelf naar boven halen. Juist in deze onzekere tijden, vind je veel mogelijkheden om dingen anders aan te pakken. En juist daarmee help ik mensen en organisaties al jaren. In mijn workshops en trainingen gebruik ik vooral beeld- en bewegingstaal. Die geven je een heel andere perceptie op situaties die zo vanzelfsprekend lijken. En deze perceptie is de sleutel naar verandering. Voor jezelf en voor de organisatie waaraan je verbonden bent. Nieuwsgierig? Stuur me een berichtje of bel en ik vertel wat ik voor je kan betekenen. In mijn volgende blog vertel ik je meer over die andere plannen.

Reacties

'Beste Juditha, Wat een mooie start! Ik ben benieuwd naar het vervolg. (Wij kennen elkaar van Sioo). Je verhaal sluit heel mooi aan bij MaakHetMee, een event dat ik met een groep anderen organiseer in Amsterdam Noord. Ik zag jou nog niet op de lijst staan. Als je het leuk vindt te komen, leuk! www.maakhetmee.com hartelijke groeten, Maurits Jan'
-- Maurits Jan
'Gefeliciteerd met je jubileum, ik ben benieuwd naar je posts over creativiteit en veranderen!'
-- Jolanda
'Beste Juditha, Het ziet er erg professioneel en authentiek uit. Gefeliciteerd! Hille'
-- Hille Krijtenburg
'Dag Juditha! allereerst van harte gefeliciteerd met dit mooie jubileum. Als zelfstandig adviseur kun je toch geen mooier compliment hebben en krijgen dan te wijzen op je bestaan en op je continuïteit. Ik heb het voorrecht gehad om met je te mogen samenwerken en daarbij heb ik ongelofelijk veel waardering gekregen voor je vakvrouwschap - in het bijzonder inzake creativiteit en veranderen.Het was een genoegen en ik wens je nog vele mooie vakjaren toe! Groeten van Michaël.'
-- Michaël Geerdink
'Hallo Juditha, Gefeliciteerd met je jubileum en bedankt voor je inzichten. Ik blijf je volgen. Gerthe'
-- Gerthe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Juditha Melssen MSc
Training Advies Coaching Lezingen
Het Hoogeland Museumlaan 2, 3581HK Utrecht
T +31-302871441 M +31-647126180
e-mail: info@judithamelssen.nl

Algemene leveringsvoorwaarden
en klachtenbehandeling